Volg onderstaande uitleg om een offerte aan te vragen.

Tarieven

TOLKEN

De prijs voor tolkdiensten hangt af van twee grote factoren:

  • tolken op zich (simultaan of consecutief), de talen en het soort evenement (technische conferentie, expertenvergadering, …)
  • Het tolkmateriaal (aantal cabines, micro’s en vooral koptelefoons)

Gelieve contact met ons op te nemen om een nauwkeurige offerte te verkrijgen. Een van onze adviserende tolken geeft u de nodige informatie en helpt u graag verder om de juiste beslissingen te nemen.

We willen u vragen om de volgende gegevens duidelijk in uw offerteaanvraag te vermelden:

  1. Datum, tijdstip, plaats, talen en onderwerp van uw evenement.
  2. Het aantal koptelefoons en micro’s als u geen materiaal hebt.

VERTALEN

  • Al onze vertalers zijn moedertaalsprekers en vertalen enkel naar hun moedertaal. We hebben daarnaast een Nederlandstalige vertaler in dienst die uw vertalingen perfect aan de Vlaamse en Nederlandse markt kan aanpassen.
  • Onze berekeningsmethode is 100% rekenkundig en uw factuur vermeldt alle kosten.
  • Het basistarief bedraagt € 1,15 per lijn van 60 tekens (inclusief spaties) voor niet-technische projecten en voor de vertaling van de meest voorkomende talen zoals het Nederlands, het Frans of het Engels. Dit tarief geldt enkel ter indicatie. Het is absoluut noodzakelijk om een nauwkeurige offerte op te stellen voor we met uw project van start kunnen gaan. U ontvangt onze offerte nadat we de te vertalen teksten ontvangen hebben. De offerte wordt opgesteld op basis van de complexiteit van de originele teksten en de bron- en doeltaal.
  • De berekeningsmodule op de startpagina geeft u alvast een idee van de kost van een niet-technische vertaling in verschillende talen. We willen u echter vragen om toch contact met ons op te nemen om een nauwkeurige offerte op te stellen en onze levertermijnen te kennen.
Contact