fbpx

Online simultaantolken

Onze tolken luisteren naar u

Onze vertaal- en tolkbureaus in Brussel, Lanaken (Limburg) en Luik worden beheerd door professionele vertalers en tolken met kennis van zaken.

Colingua biedt hoogwaardige simultane tolkdiensten op afstand voor elk budget.

Ik heb een tolk nodig

Tevreden klanten

Bij Colingua durven we zonder schroom te zeggen dat we gespecialiseerd zijn in simultaantolken op afstand. Onze klanten zijn het bewijs dat kwaliteit bij ons primeert:

Het aantal videoconferentieoplossingen met simultaantolken is niet op één hand te tellen. Onze tolken hebben al honderden meertalige videoconferenties op de teller. Ze begeleiden en adviseren u tijdens de organisatie van uw virtuele evenement.

Tolken op afstand - onze referenties

Gevarieerde oplossingen

 • 100% online - Zoom

  We gebruiken Zoom met tolkfunctie voor een gebruiksvriendelijke en voordelige oplossing. Geschikt voor vergaderingen, een ondernemingsraad, een algemene vergadering of zelfs een videoconferentie met Zoom Webinar.

 • 100% online - hybride

  Werkt u liever met Ms Teams, Webex, Meet, GoToMeeting …? We kunnen ons tolkplatform koppelen aan uw favoriete applicatie voor videoconferenties.

 • Een groot virtueel evenement op de planning?

  Onze studio’s in Brussel zijn de beste oplossing voor grootschalige evenementen: cabines, een aparte plek voor de moderator, een zaal met een green screen voor virtuele achtergronden, streaming via YouTube of Facebook …

 • Virtueel en face-to-face in één?

  Waarom niet?! Sommige deelnemers bevinden zich in een zaal en andere online? Geen probleem. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat!

Handleiding voor online evenementen bekijken