fbpx

Recent

 • Colingua - Simultaantolken op afstand

  Simultaantolken op afstand (RSI)

  COVID-19 krijgt Colingua niet klein! Ons vertaal- en tolkbureau biedt u simultaantolken op afstand (RSI) in verschillende talen. Vanaf nu kunt u online vergaderen met een simultane vertaling in het Engels, Nederlands, Spaans, …

  Verder lezen
 • Colingua - Tolken

  Tolken op Zoom voor CIRIEC

  Het CIRIEC (Centre International de Recherches et d’Information sur l’ Economie Publique, Sociale et Coopérative) organiseerde vandaag zijn online algemene vergadering met de technische ondersteuning en tolken van Colingua.

  Verder lezen
 • Tolken Colingua

  Online tolken – Bridging the Gap

  De tolken van Colingua werken mee aan het Europees project Bridging the Gap en verzorgen de online simultaanvertaling tijdens de werkvergaderingen van de partners van het project.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt voor de Dakar

  15e Dakar Rally voor Colingua

  Sinds 2007 werken onze Engelse, Franse en Spaanse vertalers en sportfanaten achter de schermen mee aan de officiële website Dakar.com die elke dag door miljoenen bezoekers bezocht wordt.

  Verder lezen
 • Colingua

  Tolken voor EFUS

  Na meerdere samenwerkingen op locatie koos het Europees forum voor stedelijke veiligheid (EFUS) er deze keer voor om een evenement online te organiseren. Onze tolken werden ingeschakeld voor het simultaantolken op afstand in het Engels en het Frans tijdens de online evenementen.

  Verder lezen
 • Vertaal- en tolkbureau Colingua

  Simultaantolken op Zoom

  Onze conferentietolken leverden simultaan tolkwerk op afstand tijdens meerdere tweetalige webinars Frans – Engels georganiseerd door het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Verder lezen
 • Tolkwerk EEngels Frans Nederlands

  Online simultaantolken

  Het Duitse GIZ (Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) en het ICR organiseerden deze week een online evenement met simultaantolken in het Engels en het Frans. Hun oog viel op Colingua vanwege de kwalitatieve  online tolkdiensten.

  Verder lezen
 • Tolken Engels Frans Nederlands Duits

  Simultaantolken op afstand

  Deze vrijdag ontvingen de krant Le Soir en de groep Rossel onze tolken en ons technische team in hun studio’s om een online debat te tolken.

  Verder lezen
 • Colingua Tolken

  Simultaantolken met streaming

  De SBS-conferentie vindt elk jaar plaats in Square Brussels, het belangrijkste congrescentrum van onze hoofdstad. Ook dit jaar werkt Square Brussels nauw samen met onze tolken. Vanwege de coronacrisis werd ere deze keer op afstand getolkt.

  Verder lezen
 • Tolken Engels Nederlands Frans

  Tolken voor Pimkie

  Pimkie is al jaren een vaste klant van Colingua. Onze conferentietolken begeleiden het Franse modemerk in Europa en tijdens evenementen en vergaderingen met simultaantolken in cabines in de hoofdzetel van Pimkie in Rijsel.

  Verder lezen
 • Colingua - Interprètes

  Tolken voor het WWF

  Deze week begeleidden onze tolken Nederlands-Frans het team van WWF in Brussel bij de bekendmaking van hun Living Planet Report 2020. Ons vertaal- en tolkbureau bevestigt hiermee zijn status als betrouwbare partner voor internationale ngo’s in Brussel.

  Verder lezen