fbpx

Simultaantolken voor kleine groepen

Simultaantolken is altijd de meest efficiënte formule, een “onmiddellijke vertaling” is immers nauwkeurig en tijdbesparend. Helaas zijn niet alle zalen uitgerust met tolkencabines of zijn ze te klein om er een tijdelijke cabine te plaatsen. Of misschien zit u maar met een tiental personen rond de tafel voor een zakelijke meeting, een audit of een ontmoeting met een Europese commissaris?

Onze tolken zijn stuk voor stuk ervaren professionals die voor u kunnen tolken tijdens professionele onderhandelingen of ontmoetingen in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands, …

Ons team stelt in dergelijke gevallen voor om gebruik te maken van een tolkenkoffer (ook welk “bidule” of “Infoport-koffer” genoemd). Dit koptelefoonsysteem zonder cabines zorgt ervoor dat onze tolken haast overal simultaan kunnen tolken. Het is een uitstekende oplossing voor kleine groepen van een tiental personen. Om op dergelijke manier te kunnen werken, is het nodig dat de tolk aanwezig is in de zaal, bij de deelnemers, wat de communicatie alleen maar ten goede komt.

Ontdek ons tolkmateriaal voor een kleine groep

Contact