fbpx

Conferentietolken in Brussel

Onze tolken werken niet alleen voor Europese instellingen en organisaties. Ons team is immers ook samengesteld uit Brusselse tolken die de Brusselse instellingen als hun broekzak kennen. Ze voeren dan ook regelmatig simultane tolkopdrachten uit in de twee officiële talen van het Brusselse Gewest: het Frans en het Nederlands.

In Brussel staat Colingua synoniem voor kwaliteit. Ons vertaal- en tolkbureau is overigens de vaste partner van prestigieuze conferentiecentra zoals Square Brussels, de Bibliotheek Solvay en het Concert Noble.

Als u met Colingua samenwerkt, hebt u voor de voorbereiding van uw evenement steeds contact met een professionele conferentietolk. We kunnen uw vragen dus steeds nauwkeurig beantwoorden (als u bijvoorbeeld een vraag hebt over een tolkencabine of niet weet wat simultaantolken precies inhoudt). We helpen u graag op weg om uw evenement vlot in de vereiste talen te laten verlopen.

Dankzij deze aanpak heeft ons tolkbureau uit Brussel al voor heel wat Brusselse klanten mogen werken. Hieronder vindt u een kort overzicht:

Bekijk onze tolkencabines

Illustratie: ©Colingua in het Théâtre des Galeries

Contact