fbpx

Officiële tolken van Square Brussels

Colingua verzorgt als partner van Square Brussels het tolkwerk voor deze evenementenlocatie. Deze keer waren onze conferentietolken aan de slag tijdens de innovatiebeurs georganiseerd door Niveau S.

Ons vertaalbureau werd ingeschakeld voor het simultaantolken Engels, Frans en Nederlands in de cabines van Square Brussels.

De veiligheidsinnovatiebeurs is een groot evenement dat twee dagen lange georganiseerd wordt in Square Brussels. Innovators, disruptors, professionals, investeerders ontmoeten elkaar voor de eerste keer en wisselen ideeën uit rond kennis, revolutionaire ontwikkelingen en technologie. Het belangrijkste thema van het congres was de ingrijpende vernieuwing in de strijd tegen illegale netwerken en de vroegtijdige opsporing en strijd tegen criminele netwerken met behulp van disruptieve technologieën.

Meer info over Niveau S: https://niveaus.be

 

Over Colingua

Colingua is een vertaal– en tolkbureau (kantoren in Brussel, Wallonië en Vlaanderen) dat uitsluitend door professionele vertalers en tolken beheerd wordt. Wij vertalen en tolken van en naar de meest gebruikelijke Europese talen. En dat is nog niet alles! Bij Colingua kunt u ook terecht om al het nodige tolkmateriaal voor uw conferenties, vergaderingen, … te huren. Cabines, koptelefoons, en zelfs tolkenkoffers (ook wel bidule genoemd), … we hebben het allemaal!

Sinds 2019 is ons team versterkt met een Nederlandstalige, professionele vertaler. Hij behartigt uw vertaalprojecten van a tot z en past ze aan de Vlaamse en Nederlandse markt aan. We kunnen u dus probleemloos in het Nederlands te woord staan.

 

Alle recente projecten bekijken
Officiële tolken van Square Brussels