fbpx

VERHUUR VAN TOLKMATERIAAL

Colingua - Online tolken

Tolken op afstand

Online vergaderingen duren soms maar twee tot drie uur. Om bepaalde technische kosten te drukken, kunnen we ook tolken op afstand. Dat doen we vanuit onze kantoren of de thuisomgeving van de tolk. Er komen geen tolkencabines aan te pas. Onze tolken hebben alle nodige voorzieningen om een onberispelijke service te bieden.

Colingua - verhuur van vertaalmateriaal

Tolkenkoffer – Bidule

Een mobiele tolkset (ook “bidule” of “tour guide” genoemd) bevat 20 koptelefoons. Dat materiaal laat onze tolken toe om delegaties van experten te begeleiden tijdens een bezoek aan een fabriek, een werf enz. Dat systeem maakt het ook mogelijk om simultaan te tolken tijdens kleinschalige werkvergaderingen of zakelijke meetings met slechts enkele personen.

Colingua - verhuur van tolkmateriaal

Microfoons en koptelefoons

De microfoonconsoles en koptelefoons van Bosch zorgen voor een goede audiokwaliteit en comfort voor uw gasten of deelnemers. Bovendien is de betrouwbaarheid van dat digitale tolkmateriaal bewezen en wordt het gebruikt tijdens grote internationale evenementen.

De technicus – een essentiële figuur

Achter elke geluidsconsole schuilt een geluidstechnicus. Onze technici regelen live de geluidskwaliteit tijdens uw evenement. Indien nodig staan ze ook in voor het audiovisuele

Tolkencabines

We gebruiken de mobiele tolkencabines van het merk Audipack. Die ‘vertaalcabines’ bestaan uit modules die onze technici op diverse plaatsen kunnen installeren en onze conferentietolken in staat stellen een optimale prestatie te leveren.