fbpx

Mobiel simultaantolken

Simultaantolken is altijd de meest efficiƫnte en betrouwbare manier van tolken. Dat kan via een tolkencabine maar soms is een andere oplossing meer aangewezen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een bedrijf, museum of werf. De spreker en de groep moeten zich verplaatsen en de tolk kan niet achterblijven.

Onze tolken gebruiken in dat geval mobiel tolkmateriaal. Ze wandelen met de groep mee terwijl ze zorgen voor een “simultane vertaling” die onze klanten horen via de draadloze koptelefoons.

We mogen gerust zeggen dat dergelijke opdrachten tot onze specialiteit behoren. Een mooi voorbeeld hiervan is onze opdracht voor Daniel Libeskind, de beroemde architect die het congrescentrum van Bergen ontwierp. Onze tolken waren ook al eens terug te vinden op een bus, met name tijdens een bezoek aan Helsinki met stedenbouwkundigen uit heel Europa. Ze deinzen er zelfs niet voor terug om hun regenlaarzen aan te trekken om samen met landbouwers en vertegenwoordigers van de Europese Commissie door het veld te trekken!

Ontdek het tolkmateriaal voor werfbezoeken

Contact