fbpx

Simultaantolken op afstand

Simultaantolken op afstand (RSI) is een alternatief voor het simultaantolken in cabinesOnline simultaantolken is een technologie die al even bestaat. Haar echte doorbraak kende ze  echter met de uitbraak van het COVID-19-virus. Tijdens de crisis stond de wereld niet volledig stil. Onze internationale klanten zochten naar oplossingen voor vergaderingen en onze conferentietolken konden die bieden. Online simultaantolken speelt kort op de bal en garandeert de hoge kwaliteit van het traditionele tolkwerk.

Colingua biedt een volledige online oplossing met een tolksysteem op afstand via verschillende kanalen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, …), videostreaming, delen van documenten, opname van de vergadering, een stemsysteem, enz.

Bij Colingua begrijpen we eveneens dat bepaalde klanten hun voorkeuren hebben en willen blijven werken met hun gebruikelijke teleconferentiesysteem zoals GoToMeeting, WebEx, LifeSize of Zoom. Onze oplossing is compatibel met die platformen die niet ontwikkeld zijn om simultaan te tolken.


Hoe organiseert u een videoconferentie met tolken?

  1. De verschillende platformen
  2. Gebruikt u ZOOM?
  3. Wilt u met uw gebruikelijke videoconferentietool blijven werken?
  4. De moderator: cruciaal in uw online meeting
  5. Tolken: thuis of in een studio?
  6. Een meeting in real life én op afstand?
  7. Voorbeelden van virtuele vergaderingen met onze tolken
  8. Online tolken: veilig en betrouwbaar
Contact
Colingua biedt tolkoplossingen op afstand