Recent

 • Colingua - Simultaantolken op afstand

  Simultaantolken op afstand (RSI)

  COVID-19 krijgt Colingua niet klein! Ons vertaal- en tolkbureau biedt u simultaantolken op afstand (RSI) in verschillende talen. Vanaf nu kunt u online vergaderen met een simultane vertaling in het Engels, Nederlands, Spaans, …

  Verder lezen
 • Vertaalbureau Colingua ondersteunt het ziekenhuispersoneel.

  Colingua steunt de ziekenhuizen

  Colingua werkt mee aan het project ‘BlijfThuis.be‘ (Vlaanderen) / ResteChezToi.be (Wallonië) / Solidarité-hôpitaux.be (Frankrijk en Spanje) om het ziekenhuispersoneel in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

  Verder lezen
 • Colingua - tolken

  Tolken op afstand – IFJ

  Het Instituut voor gerechtelijke opleiding doet beroep op onze conferentietolken voor de simultane vertaling van zijn virtuele vergaderingen ten tijde van COVID-19.

  Verder lezen
 • Colingua tolkt naar het Engels, Spaans, Duits en Frans

  Ervaren tolken – video

  Ons vertaal- en tolkbureau heeft kantoren in Brussel, Luik en Lanaken (Vlaanderen). Al onze tolken hebben een universitair diploma en zijn vertrouwd met de Europese instellingen.

  Verder lezen
 • Tolken in Vlaanderen en Brussel met Colingua

  Tolken voor de Verenigde Naties in Brussel

  Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen biedt kwaliteitsvolle tolkdiensten aan Europese instellingen. De ervaring en beroepsernst van onze vertalers zijn al vele jaren lang een garantie voor kwaliteit.

  Verder lezen
 • Colingua vertalingen

  In het Nederlands graag!

  Colingua is meer dan een tweetalig vertaalbureau. We helpen u graag verder in het Nederlands, het Frans, het Engels en het Spaans.

  Verder lezen
 • Colingua tolkt in Brussel

  Vertaal- en tolkbureau in Brussel

  Het Brussels Studies Institute doet opnieuw beroep op ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel voor het simultaantolken van zijn jaarlijkse conferentie in de Bibliotheek Solvay.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt voor grote internationale sportwedstrijden

  Sporters in hart en nieren

  Colingua Vertalingen werkt achter de schermen van de Tour de la Provence 2020: onze Engelse vertalers vertalen het verslag van elke rit van de wedstrijd.

  Verder lezen
 • Colingua - Tolken in Brussel

  Tolken op Europees niveau – DG Regio

  Colingua stond deze week in voor het simultaantolken tijdens de conferentie van het departement voor regionaal en stedelijk beleid (DG Regio) over het cohesiebeleid van de Europese Unie.

  Verder lezen
 • Colingua Traduction Liège

  World Water Council

  De World Water Council (Wereldwaterraad) vertouwt op ons vertaal- en tolkbureau voor de bijeenkomst van zijn Raad van Gouverneurs in Luik.

  Verder lezen