Recent

 • Vertalingen Engels, Nederlands en Spaans voor Chimay.

  Colingua vertaalt voor Chimay

  De vertalers Nederlands, Engels en Spaans van Colingua zijn echte fijnproevers. Ze vertalen dan ook met veel smaak en plezier voor Chimay en zijn communicatiebureau Hungry Minds. Ons vertaal- en tolkbureau wordt hoofdzakelijk ingezet voor vertalingen van de website. Over Colingua Ons vertaal- en tolkbureau beschikt over kantoren in de drie gewesten van ons land: […]

  Verder lezen
 • Colingua interprète pour l'UER à Bruxelles

  Conferentietolken in Brussel

  Na een vruchtbare samenwerking in 2018 deed de Europese Radio-unie opnieuw beroep op ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel voor haar evenement in het Residence Palace.

  Verder lezen
 • Simultaan- en conferentietolken in Brussel.

  Conferentietolken in Brussel

  BSE besloot met de conferentietolken van ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel samen te werken voor het simultaantolken van zijn laatste opleiding.

  Verder lezen
 • Traductions néerlandais - français pour la presse

  Vertalers voor De Tijd

  Sinds 2006 werken de Vlaamse en Franstalige vertalers van ons vertaal- en tolkbureau mee aan het luxemagazine ‘Sabato’ van de kant De Tijd.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt naar het Frans, Engels en Duits voor Serax.

  Vertalers voor Serax

  Onze Engelse, Duitse, Franse en Vlaamse vertalers houden wel van een beetje design. Serax, het stijlvolle interieurmerk, deed beroep op de kennis van onze vertalers voor zijn vertalingen naar het Frans, Engels en Duits.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt voor Liberty

  Vertalers en tolken voor Liberty

  Sinds een jaar werken onze vertalers, conferentietolken en technici samen met de teams van Liberty House om hun internationale activiteiten in ons land op poten te zetten.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt de Tour de France

  Veertiende Tour de France

  Ons vertaal- en tolkbureau is vereerd om samen te werken met A.S.O., de organisatie achter de Tour de France, voor haar vertalingen naar het Engels, Spaans en Duits. We zijn overigens niet aan ons proefstuk toe.

  Verder lezen
 • Vertaalbureau voor musea uit Brussel en Limburg

  Vertaalbureau voor musea

  Ons vertaal- en tolkbureau kreeg de opdracht om de gespecialiseerde website XperiBIRD te vertalen naar het Engels, Nederlands en Duits.

  Verder lezen