Recent

 • Traductions néerlandais - français pour la presse

  Vertalers voor De Tijd

  Sinds 2006 werken de Vlaamse en Franstalige vertalers van ons vertaal- en tolkbureau mee aan het luxemagazine ‘Sabato’ van de kant De Tijd.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt naar het Frans, Engels en Duits voor Serax.

  Vertalers voor Serax

  Onze Engelse, Duitse, Franse en Vlaamse vertalers houden wel van een beetje design. Serax, het stijlvolle interieurmerk, deed beroep op de kennis van onze vertalers voor zijn vertalingen naar het Frans, Engels en Duits.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt voor Liberty

  Vertalers en tolken voor Liberty

  Sinds een jaar werken onze vertalers, conferentietolken en technici samen met de teams van Liberty House om hun internationale activiteiten in ons land op poten te zetten.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt de Tour de France

  Veertiende Tour de France

  Ons vertaal- en tolkbureau is vereerd om samen te werken met A.S.O., de organisatie achter de Tour de France, voor haar vertalingen naar het Engels, Spaans en Duits. We zijn overigens niet aan ons proefstuk toe.

  Verder lezen
 • Vertaalbureau voor musea uit Brussel en Limburg

  Vertaalbureau voor musea

  Ons vertaal- en tolkbureau kreeg de opdracht om de gespecialiseerde website XperiBIRD te vertalen naar het Engels, Nederlands en Duits.

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt voor Standard Luik

  Tolken voor Standard Luik

  Standard Luik deed opnieuw beroep op de vertalers en tolken van ons bureau gespecialiseerd in vertalingen en tolkwerk voor de sportsector. In 2008 organiseerde voetbalclub Standard Luik de succesvolle eerste editie van de conferentie ‘Recht, Financiën en Voetbal’. Dit jaar stond de tweede editie op het programma, in samenwerking met de rechtsfaculteit van de Universiteit van Rijsel. Standard […]

  Verder lezen
 • Colingua vertaalt de Halve Marathon van Parijs

  Vertalers van de Halve Marathon van Parijs

  Ons team vertaalt voor het vijfde opeenvolgende jaar de Halve Marathon van Parijs! Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalingen voor de sportsector en draagt zijn steentje bij aan de belangrijkste internationale hardloopevenementen.

  Verder lezen