Recent

 • Colingua Vertalingen

  Vertalers en tolken van de Tour

  De coronacrisis krijgt de vertalers en tolken van Colingua niet klein. Ook dit jaar tekenen ze weer present voor de Tour de France, en dat voor het 15e jaar op rij.

  Verder lezen
 • Colingua - Simultaantolken op afstand

  Simultaantolken op afstand (RSI)

  COVID-19 krijgt Colingua niet klein! Ons vertaal- en tolkbureau biedt u simultaantolken op afstand (RSI) in verschillende talen. Vanaf nu kunt u online vergaderen met een simultane vertaling in het Engels, Nederlands, Spaans, …

  Verder lezen
 • Colingua - Interprètes

  Tolken voor het WWF

  Deze week begeleidden onze tolken Nederlands-Frans het team van WWF in Brussel bij de bekendmaking van hun Living Planet Report 2020. Ons vertaal- en tolkbureau bevestigt hiermee zijn status als betrouwbare partner voor internationale ngo’s in Brussel.

  Verder lezen
 • Colingua Vertalingen

  Simultaantolken op afstand voor de ICA

  220 deelnemers in meer dan 100 landen … Een huzarenstukje voor de online algemene vergadering van de ACI maar geslaagd dankzij het simultane tolkwerk op afstand in het Engels, Spaans en Frans op Zoom vanuit onze studio.

  Verder lezen
 • Colingua Vertalingen Engels Frans Nederlands

  Sponsor van de Roller Bulls

  Colingua Vertalingen is trots op zijn nieuwe partnerschap met de Roller Bulls, het beroemde rolstoelbasketbalteam dat net naar zijn nieuwe thuisbasis verhuisd is in de faciliteiten van BC Ninane-Luik.

  Verder lezen
 • Colingua Vertalingen

  Gespecialiseerde vertalers

  Ons vertaal- en tolkbureau krijgt al vele jaren het vertrouwen van klanten uit heel België. Colingua Vertalingen is dan ook meer dan een dienstverlener. We zijn een echte partner voor onze klanten.

  Verder lezen
 • Tolken met Zoom

  ACA-Europe (Vereniging van Raden van State en Hoogste Bestuursrechtelijke Rechtscolleges van de Europese Unie) doet een beroep op de conferentietolken van Colingua voor haar meertalige online vergadering.

  Verder lezen
 • Professionele vertalers

  Colingua Vertalingen is veel meer dan een doorsnee vertaalbureau. Deze kmo uit Lanaken, Brussel en Luik is gespecialiseerd in het vertalen en tolken van conferenties (ook wel tolken of simultane vertaling genoemd). Kleinschalig en toch internationaal? Colingua bewijst dat het kan met een aantal grote namen uit Parijs en zelfs New York in zijn portefeuille. Maak kennis met […]

  Verder lezen
 • Vertaal- en tolkbureau Colingua uit Brussel

  Online tolkwerk

  Het IGO herhaalt de positieve ervaring van afgelopen mei en organiseert een nieuwe vergadering op afstand dankzij onze conferentietolken en onze online oplossing voor simultaan tolkwerk op afstand op onze online platform.

  Verder lezen
 • Online simultaantolken met Colingua

  Online simultaantolken

  De conferentietolken van Colingua werken op afstand voor het International Disability & Development Consortium (IDDC). Ons vertaal- en tolkbureau bewijst hiermee snel op de huidige situatie in te spelen via zijn online oplossingen voor simultaan tolkwerk.

  Verder lezen
 • Tolken Engels-Frans met Colingua

  Online tolken

  Het Europees Forum voor Stedelijke Veiligheid (EFUS) doet regelmatig een beroep op de conferentietolken van Colingua voor zijn vergaderingen in het Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Vanwege de huidige gezondheidscrisis verzorgt Colingua het simultaan tolkwerk op afstand vanuit zijn studio.

  Verder lezen
 • Colingua Tolken

  Tolken op afstand – EIP

  Zelfs tijdens de lockdown moeten onze klanten zoals het Europees Instituut voor de Vrede verder kunnen werken en hun online meertalige vergaderingen kunnen organiseren. Ze kunnen rekenen op Colingua om hen de geschikte oplossingen voor simultaantolken op afstand aan te bieden. Colingua is namelijk gespecialiseerd in simultane vertalingen in het Engels, Frans, Nederlands, Spaans, …

  Verder lezen