fbpx

Tolken voor Miele in Vilvoorde

2024 is goed begonnen voor de teams van Colingua. Terwijl een deel van onze vertalers werkt aan de Dakar 2024, zijn onze conferentietolken aan de slag op het jaarlijkse evenement van Miele in Brussel.

Het beroemde Duitse bedrijf voor hoogwaardige huishoudelijke apparaten koos ons vertaal- en tolkbureau in Brussel om te tolken in cabines tijdens zijn drietalige (Frans, Nederlands en Engels) evenement in Living Tomorrow in Vilvoorde.

Ons technisch team was ook aanwezig om het tolkmateriaal (cabines en headsets) voor dit prestigieuze evenement te voorzien.

Over Colingua

Colingua is een tolkbureau met kantoren in Brussel, Luik en Limburg. Ons bedrijf is opgericht in 2000 en wordt uitsluitend geleid door gespecialiseerde vertalers en tolken die u kunnen helpen bij uw projecten, ongeacht hun omvang. Bekijk hier onze referenties.

Over Miele

Het Duitse bedrijf is wereldleider op het gebied van hoogwaardige huishoudelijke apparaten. Miele test zijn producten tot wel 30.000 bedrijfsuren om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor Miele in Vilvoorde