fbpx

Ons vertaalbureau

Colingua in het kort

Wie?

Colingua is een vertaalbureau dat uitsluitend beheerd wordt door professionele vertalers en conferentietolken. Onze klanten staan dan ook steeds in contact met echte specialisten in hun vakgebied. Colingua heeft interne vertalers en tolken maar werkt ook samen met doorwinterde freelancers.

Waar en wanneer?

Colingua is al sinds 2000 vanuit België actief! U vindt ons niet alleen in de drie gewesten van het land maar ook buiten de landsgrenzen.

Onze klanten?

Onze klanten komen uit allerlei sectoren. Ngo’s, kmo’s maar ook multinationals en politieke groepen of vakbonden. En dan hebben we het nog niet over de cultuur- en sportsector gehad. Al die sectoren hebben echter één ding gemeen: ze zijn onze passie!

Onze waarden?

  • Kwaliteit en transparantie: Colingua levert nooit half werk. Als uw project niet volledig binnen onze competenties past, vertellen we het u en raden we u een gespecialiseerde dienstverlener aan.
  • Flexibiliteit: Elke klant, zowel op het vlak van vertalingen als tolkopdrachten, heeft zijn eigen specifieke project. We helpen u om uw vertaling te lokaliseren en we lezen ons in over het onderwerp. Indien mogelijk bezoeken onze tolken uw vergaderzaal om u te adviseren over de praktische aspecten.

Solidariteit: Onze vertalers en tolken steunen sociale projecten die ze een warm hart toedragen. Ze doen dat door rechtstreeks deel te nemen of door partner te worden. Bekijk onze MVE-pagina.