fbpx

Vertalers voor de Dakar 2024

Al 18 jaar lang werken onze vertalers en tolken voor de sportsector achter de schermen van de grootste rallywedstrijd ter wereld: de Dakar Rally.

Ook dit jaar stonden er weer honderden deelnemers aan de start van de beroemde woestijnrally. Om precies te zijn, verschijnen 418 voertuigen op het startblad, met piloten van over de hele wereld die de uitdaging van de woestijn aangaan. De wereldwijde omvang van het evenement vereist communicatie in verschillende talen, en dat is waar onze vertalers van pas komen.

Ons team van gespecialiseerde vertalers werkt nauw samen met de diensten van A.S.O., de organisatie die de wedstrijd organiseert. Onze Engelse en Spaanse vertalers verzorgen de live verslaggeving/vertaling van elke rit, wat neerkomt op ongeveer veertien uur per dag. De Dakar Rally is een wedstrijd op wereldwijde schaal, gevolgd door miljoenen mensen die de vertalingen van Colingua te zien krijgen.

Colingua en A.S.O. 

  • live vertalingen voor de officiële website en app van de Dakar
  • in de loop der jaren heeft Colingua de rally in verschillende talen vertaald: Engels, Spaans, Duits, Portugees en Braziliaans Portugees
  • Colingua vertaalt ook andere wedstrijden van A.S.O.: Ronde van Frankrijk, Marathon van Parijs, Parijs-Nice, enz.

Onze sportafdeling

Naast A.S.O. leveren we tolk- en vertaaldiensten in het Engels, Spaans, Nederlands, Arabisch en Russisch voor een reeks klanten wereldwijd. Enkele voorbeelden:

Colingua heeft een hart voor sport

Tot slot zijn onze vertalers en tolken voor de sportsector niet te beroerd om hun goede hart te tonen. Zo trappen ze met plezier de ziel uit hun lijf voor de “24h Vélo du Télévie” om geld in te zamelen tegen kanker. Onze grootste uitdaging voor 2024 wordt de steun aan paralympisch atleet Maxime Carabin die voor goud gaat op de Olympische Spelen. Colingua steunt de handibasketclub Roller Bulls, de jongerenteams van BC Cointe, de ijshockeyclub Liège Bulldogs en de organisator van de wielerwedstrijd Romsée Cycliste.

Alle recente projecten bekijken
Vertalers voor de Dakar 2024