fbpx

Vertalers en tolken voor de Tour de France 2021

Zestiende Tour de France voor de vertalers en tolken van Colingua. Ook dit jaar deed A.S.O. een beroep op onze verschillende diensten tijdens de Ronde van Frankrijk.

Overzicht van de diensten aan A.S.O. tijdens de Tour de France 2021:

  • Schriftelijke vertalingen (Engels, Spaans en Duits) van de officiële website letour.fr
  • Vertaling van de officiële applicatie van de Tour (Engels, Spaans en Duits)
  • Vertaling van de officiële persberichten van de wedstrijd
  • Live vertaling in het Engels van de verslaggeving van de vijfde rit
  • Simultaantolken in cabines tijdens de persconferenties in Brest
  • Simultaantolken tijdens de laatste persconferentie van de Tour op de vooravond van de slotrit

Zestien jaar nauwe samenwerking met A.S.O. heeft onze vertalers en tolken de mogelijkheid gegeven om zich onder te dompelen in de professionele wielerwereld en vertaaldiensten te leveren op het niveau van een evenement als de Tour de France, het op twee na grootste sportevenement ter wereld. Die buitengewone samenwerking heeft ons bedrijf de kans gegeven om zijn steentje bij te dragen aan andere grote evenementen en uit te groeien tot een referentie voor vertalingen in de sportsector.

Hoewel ons bureau vooral schriftelijke vertalingen over de Tour de France aanbiedt, blijven onze conferentietolken niet achter. DSinds de Grand Départ in 2018 tolkt ons tolkenbureau ook tijdens de officiële persconferenties van de teams. Twee jaar geleden waren onze tolken actief tijdens de Grand Départ van de Tour vanuit Brussel, alvorens in 2020 in Nice aan de slag te gaan. Daarnaast verzorgden we ook het tolkwerk in cabines (in 5 talen) van de briefing van de teams naar aanleiding van de Grand Départ van de Tour in Luik in 2012. Verder stuurden we tolken naar Chartres voor het officiële interview met Bradley Wiggins voordat hij op de Champs-Elysées het podium op mocht, naar Bern toen de Tour er in 2016 passeerde en naar Libourne voor de persconferentie van Tadej Pogačar.

Alle recente projecten bekijken
Vertalers en tolken voor de Tour de France 2021