fbpx

De verschillende platformen

De juiste applicatie voor uw videoconferentie kiezen is waarschijnlijk de belangrijkste stap om van uw virtueel evenement met simultaan vertaalwerk en online tolken een succes te maken. Bij Colingua kunt u terecht voor simultaantolken op afstand, compatibel met uw favoriete tools.

 


Een videoconferentieplatform en tolkplatform zijn niet hetzelfde!

  • U kent ongetwijfeld de belangrijkste videoconferentieplatformen, zoals Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex, GoToMeeting, enz. Met die tools kunt u perfect virtuele vergaderingen organiseren. Het nadeel is echter wel dat ze geen geïntegreerd tolksysteem hebben.
  • Tools zoals Interactio, VoiceBoxer of Kudo zijn dan weer tolkplatformen. Die tools zijn niet echt bekend bij het grote publiek maar kunnen zeer nuttig zijn in bepaalde gevallen. Ze geven tolken de mogelijkheid om simultaantolken op afstand in verschillende talen aan te bieden.
  • En wat is de positie van ZOOM in het hele verhaal? ZOOM is een videoconferentieoplossing die online simultaantolken op afstand eveneens mogelijk maakt. Het platform heeft dan wel zijn limieten als het op het vlak van tolken aankomt maar kan u in bepaalde gevallen zeker uit de nood helpen. Het voordeel is dat ZOOM het gebruiksgemak van een traditionele videoconferentieapplicatie combineert met de mogelijkheid om via verschillende kanalen naar de tolken te luisteren.

Neem contact met ons op zodat we samen met u kunnen bepalen wat u nodig hebt. We begeleiden u graag bij het merendeel van uw technische keuzes:

Virtuele vergaderingen of conferenties met Colingua
Colingua - Simultaan vertaalwerk