fbpx

Vertalers voor de sportsector

Colingua Sports - Vertalers voor de sportsector

Vertalers voor de sportsector

Met kantoren in Brussel, Lanaken en Luik is Colingua in België en op internationaal vlak een van dé referenties voor vertalingen in de sportsector.

Colingua biedt kwaliteitsvolle vertalingen voor sportclubs en organisatoren van professionele sportwedstrijden voor het grote publiek.

Contacteer onze vertalers

Tevreden klanten

Bij Colingua beweren we niet dat we gespecialiseerd zijn in sportsector. Onze referenties bewijzen het gewoon! Bij ons kunt u dan ook steeds terecht voor vertalingen van de allerhoogste kwaliteit.

Sporten zit ons in het bloed. We verleggen graag onze grenzen en het maatschappelijke belang van sport verliezen we geen moment uit het oog.

Onze referenties in de sportsector

Veeleisende en tevreden klanten!

  • Ronde van Frankrijk

    Sinds 2007 werken onze vertalers achter de schermen van het derde grootste sportevenement ter wereld. Samen met A.S.O. verzorgen we het hele jaar door vertalingen voor de Ronde van Frankrijk. Onze tolken zijn ook tijdens de wedstrijd actief om de persconferenties te tolken.

  • Standard de Liège

    Onze vertalers en tolken werken ook al vele jaren samen met Standard Luik. Dat doen ze via simultaan tolkwerk tijdens conferenties die door de club georganiseerd worden of de vertaling van projecten van de club in het Nederlands, Spaans, Engels en zelfs het Chinees!

Contact
Colingua Sports - Vertalers voor de sportsector