fbpx

Vertalers van de Titan Desert

Ook dit jaar werken onze vertalers, gespecialiseerd in de sportsector, nauw samen met de organisatie van de beroemde mountainbikewedstrijd.

Voor het derde opeenvolgende jaar werken de vertalers (Engels, Frans, Spaans) van Colingua achter de schermen van de Garmin Titan Desert. Deze mountainbikewedstrijd met wereldwijde uitstraling wordt georganiseerd door het bedrijf Titan World Series, een filiaal van het bedrijf RPM-MKTG, en A.S.O., de organisator van de Ronde van Frankrijk.

Het hele jaar door werken onze vertalers nauw samen met de kantoren van RPM-MKTG in Barcelona om de communicatie van de wedstrijd te vertalen in het Frans en het Engels. Tijdens de wedstrijd neemt ons vertaalbureau de vertaling van de dagelijkse ritverslagen voor zijn rekening.

Over Colingua

Colingua is als vertaalbureau gespecialiseerd in de sportsector. Onze vertalers werken achter de schermen van wereldberoemde wedstrijden zoals de Tour de France (sinds 2006), de Dakar Rally (sinds 2007) en de Marathon van Barcelona. Ons vertaalbureau werkt eveneens samen met Standard Luik. Verder verankeren we ons in de sportwereld door partnerschappen met de Roller Bulls – BC Ninane en de Bulldogs Hockey Club.

Alle recente projecten bekijken
Vertalers van de Titan Desert