fbpx

Sponsor van de Roller Bulls

Colingua Vertalingen is trots op zijn nieuwe partnerschap met de Roller Bulls, het beroemde rolstoelbasketbalteam dat net naar zijn nieuwe thuisbasis verhuisd is in de faciliteiten van BC Ninane-Luik.

Onze vertalers en conferentietolken zijn sterk verweven met de sportsector en beseffen hoe belangrijk sporten voor lichaam en geest is. Colingua heeft dan ook besloten om het project van de Rollers Bulls in hun nieuwe thuishaven in Ninane een duwtje in de rug te geven.

Over de Roller Bulls

De Roller Bulls zijn een rolstoelbasketbalteam dat in  1992 in Luik werd opgericht. De club heeft wedstrijden gespeeld in Duitsland, in de eerste en tweede Bundesliga , en in zijn accommodaties in Sankt Vith sinds 2005.  Deze zomer zijn de Roller Bulls teruggekeerd naar Luik waar ze met open armen werden ontvangen door de BC Ninane. Het team van de Roller Bulls bestaat uit spelers uit heel België.

Colingua, vertalers gespecialiseerd in de sportsector

2006 voor de Tour de France. Ons vertaal- en tolkbureau wordt daarnaast ook ingeschakeld voor andere belangrijke sportevenementen. We begeleiden professionele en amateurclubs bij hun communicatie maar ook communicatiebureaus gespecialiseerd in de sportsector weten de weg naar Colingua te vinden. Hieronder vindt u een kort overzicht:

 

 

 

Alle recente projecten bekijken
Sponsor van de Roller Bulls