fbpx

Vertalen en tolken voor Amerikaanse klanten – Modere

Waarom precies de Verenigde Staten? Omdat de oprichters van ons vertaal- en tolkbureau er gestudeerd hebben en omdat er in België heel wat potentieel ligt voor Amerikaanse bedrijven. Colingua wil met zijn unieke kennis en onnavolgbare passie Amerikaanse klanten helpen om hun activiteiten te ontwikkelen.

Aan Mōdere verleende diensten:

  • Simultaantolken in cabines in het Engels, Frans, Italiaans en Duits
  • Plaatsen van tolkencabines

We spoelen even terug naar 2015, het jaar van onze eerste samenwerking met het Amerikaanse cosmeticamerk MŌDERE. In dat jaar organiseerde het merk een startbijeenkomst in Square Brussels, het belangrijkste conferentiecentrum dat de tolken van Colingua inschakelt als officiële leveranciers.

Een tweetal jaar later werden we door de Europese zetel van het Amerikaanse bedrijf gecontacteerd. Iedereen was erg tevreden over ons werk en we kregen de vraag of we beschikbaar waren voor de grote conferentie in Brussel (januari 2017) waarin het merk zijn rebranding van Neways naar zijn huidige naam zou aankondigen.

Over Mōdere : https://www.modere.comDe referenties van ons vertaal- en tolkbureau spreken voor zich. Klik op onderstaande links om het overzicht van onze samenwerking met andere Amerikaanse bedrijven in België te lezen: Tiffany & Co., Facebook, Nomacorc-Vinventions, Merck-MSD