fbpx

Tolken in Brussel

Het AWEX en WBI organiseren regelmatig conferenties in Brussel om ons land bij Europese en internationale diplomaten te promoten. Onze tolken worden ingeschakeld voor het simultaantolken in het Engels en het Frans.

Meerdere keren per jaar organiseren het AWEX en Wallonie-Bruxelles International conferenties in de hoofdstad van Europa. Het is voor hen de uitgelezen kans om de Belgische vakkennis te tonen aan vertegenwoordigers van verschillende ambassades en handelsdelegaties die in ons land actief zijn.

Ons vertaalbureau draagt hier zijn steentje aan bij door simultane tolkdiensten in het Engels en het Frans aan te bieden maar ook door tolkmateriaal te verhuren.

Over Colingua

Colingua is een vertaal– en tolkbureau (kantoren in Brussel, Wallonië en Vlaanderen) dat uitsluitend door professionele vertalers en tolken beheerd wordt. Wij vertalen en tolken van en naar de meest gebruikelijke Europese talen. En dat is nog niet alles! Bij Colingua kunt u ook terecht om al het nodige tolkmateriaal voor uw conferenties, vergaderingen, … te huren. Cabines, koptelefoons, en zelfs tolkenkoffers (ook wel bidule genoemd), … we hebben het allemaal!

Sinds 2019 is ons team versterkt met een Nederlandstalige, professionele vertaler. Hij behartigt uw vertaalprojecten van a tot z en past ze aan de Vlaamse en Nederlandse markt aan. We kunnen u dus probleemloos in het Nederlands te woord staan.

Alle recente projecten bekijken
Tolken in Brussel