fbpx

Tolken Engels-Frans in Brussel

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel werkt regelmatig samen met Square Brussels en verzorgt nu het simultane tolkwerk voor Soka-BAU.

Overzicht van de tolkdiensten:

Deze tolkdiensten worden verzorgd in samenwerking met de teams van Square Brussels, het belangrijkste congrescentrum van Brussel waarvoor ons vertaal- en tolkbureau een vaste partner is.

Over SOKA-BAU

SOKA-BAU is een Duits agentschap dat detacheringsbedrijven en hun werknemers steunt en adviseert. SOKA-BAU adviseert de werkgevers en werknemers over het invoeren van een betaald verlofsysteem in de Duitse bouwsector.

Over Colingua

Ons vertaal-en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen wordt uitsluitend beheerd door ervaren conferentietolken en vertalers. Onze tolken bieden simultaan tolkwerken in cabines in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, … Bij Colingua kunt u eveneens al het benodigde tolkmateriaal huren. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Tolken Engels-Frans in Brussel