fbpx

Tolken voor Europese conferenties

De conferentietolken van ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel tolkten in cabines tijdens de conferentie Europese Unie – Latijns Amerika, georganiseerd door de Europese Commissie.

Overzicht van de opdracht: simultaantolken in cabines in het Engels en het Spaans tijdens de conferentie over innovatie georganiseerd door de Europese Commissie in Brussel. Tijdens de conferentie werden de vertegenwoordigers van de Latijns-Amerikaanse staten en de diensten van de Europese Commissie samengebracht.

Over Colingua

Ons vertaal-en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen wordt uitsluitend beheerd door ervaren conferentietolken en vertalers. Onze tolken bieden simultaan tolkwerken in cabines in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, … Bij Colingua kunt u eveneens al het benodigde tolkmateriaal huren. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor Europese conferenties