fbpx

Twaalf conferentietolken in Brussel

Colingua zorgde voor twaalf conferentietolken in vijf zalen en het benodigde tolkmateriaal (cabines en tolkenkoffers) voor de plenaire zittingen en verschillende workshops.

Overzicht van de aan het Belgisch Forum voor Preventie en Veiligheid in de Steden aangeboden diensten:

  • twaalf conferentietolken die zorgden voor een simultane vertaling in het Engels, Frans en Nederlands
  • plaatsen van tolkencabines voor de plenaire zittingen en bepaalde workshops
  • gebruik van tien bidules, de zogenaamde tolkenkoffers, om simultaan of mobiel te tolken voor kleine groepen

Deze conferentie ging dieper in op de rol van de burgemeester in het verantwoord delen van de openbare ruimte: een transversale en multisectoriële diagnose, efficiënt en permanent beheer van de openbare rust en handhaving van de orde, in de aanwezigheid van Philippe Close, burgemeester van de stad Brussel en voorzitter van het BFPVS.

Er werden ook verschillende workshops georganiseerd, met name over thema’s zoals de transformatie van de openbare ruimte, het delen en inrichten van die ruimte of de burgerdeelname aan de openbare ruimte.

Over Colingua

Al sinds 2000 delen onze professionele vertalers en tolken vanuit Luik en Brussel hun passie met al onze klanten. We zijn meer dan louter een vertaal– en tolkbureau. Onze conferentietolken begeleiden u in de organisatie van uw meertalige evenement en zorgen voor een simultane vertaling, terwijl onze vertalers u met raad en daad bijstaan om uw website te lokaliseren en voor uw verschillende doelpublieken relevant te maken. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Twaalf conferentietolken in Brussel