fbpx

Conferentietolken in Brussel

De vzw Community Land Trust Brussel koos Colingua voor het simultaan tolken Nederlands <> Frans tijdens een bezoek op locatie in Brussel.

Onze conferentietolken werden ingeschakeld voor het Europese project “Duurzaam wonen voor duurzame en solidaire steden” met een bezoek op locatie dat door onze Brusselse partner georganiseerd werd.

Het evenement wou via bezoeken op locatie een beeld geven van de projecten die door de CLT Brussel en Gent gerealiseerd zijn.

Onze tolken waren aanwezig tijdens de presentaties voor de bezoeken en zorgden nadien voor de simultane vertaling via mobiel tolkmateriaal (tolkenkoffer, ook wel bidule in de vaktaal genoemd).

Over Colingua

Colingua Vertalingen uit Brussel is een vertaalbureau gespecialiseerd in tolken (conferentietolken of simultaantolken) en vertalingen. Ons bureau wordt enkele geleid door professionele vertalers en tolken. Dat is de reden van ons succes. We weten immers perfect wat onze klanten nodig hebben en kunnen hen dan ook met raad en daad bijstaan. Voor het huren van tolkmateriaal (als u geen tolkencabine hebt) bent u bij Colingua eveneens aan het juiste adres. Naast zijn kantoor in Brussel heeft Colingua Vertalingen ook nog een filiaal in Luik. Onze voltijdse Nederlandstalige vertaler begeleidt alle projecten van en naar het Nederlands tot in de puntjes.

Alle recente projecten bekijken
Conferentietolken in Brussel