fbpx

Conferentietolken in Nijvel

Al vele jaren lang doet het bedrijf Portakabin beroep op onze conferentietolken Engels, Frans en Nederlands en onze technici om tolkencabines te plaatsen tijdens zijn jaarlijkse conferenties in Nijvel.

Portakabin is de belangrijkste leverancier van modulaire gebouwen in België en maakt verplaatsbare gebouwen met een stalen frame die aan de huidige bouwnormen voldoen.

Overzicht van de aan Portakabin geleverde diensten:

  • Simultaantolken Engels – Frans – Nederlands
  • Plaatsen van tijdelijke tolkencabines voor het evenement

Copyright foto: ©Portakabin

Over Colingua

Al sinds 2000 delen onze professionele vertalers en tolken vanuit Luik en Brussel hun passie met al onze klanten. We zijn meer dan louter een vertaal– en tolkbureau. Onze conferentietolken begeleiden u in de organisatie van uw meertalige evenement en zorgen voor een simultane vertaling, terwijl onze vertalers u met raad en daad bijstaan om uw website te lokaliseren en voor uw verschillende doelpublieken relevant te maken. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Conferentietolken in Nijvel