fbpx

Duurzaam vertalen voor MAD

Veel gekker mag het niet worden met ons klimaat … Duurzamer daarentegen wel. MAD Brussel geeft met de tentoonstelling GENEROUS NATURE alvast het goede voorbeeld.

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel en Luik draagt de natuur een warm hart toe. We waren dan ook bijzonder enthousiast toen MAD ons contacteerde voor de Italiaanse vertaling van de tentoonstelling GENEROUS Nature. Duurzaam kan ook mooi zijn …

Over Colingua

Al sinds 2000 delen onze professionele vertalers en tolken vanuit Luik en Brussel hun passie met al onze klanten. We zijn meer dan louter een vertaal– en tolkbureau. Onze conferentietolken begeleiden u in de organisatie van uw meertalige evenement en zorgen voor een simultane vertaling, terwijl onze vertalers u met raad en daad bijstaan om uw website te lokaliseren en voor uw verschillende doelpublieken relevant te maken. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

 

 

Alle recente projecten bekijken
Duurzaam vertalen voor MAD