fbpx

Simultaantolken in Brussel – Flagey

Conferentietolken Frans, Engels en Nederlands tijdens de conferentie van de International Solvay Institutes in Brussel.

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel is gekend voor de kwaliteit van zijn tolkdiensten waardoor het voor verschillende internationale evenementen van hoog niveau ingeschakeld wordt.

Overzicht van de opdracht: simultaantolken Engels, Frans en Nederlands in tolkencabines geplaatst door het bedrijf Microson, onze partner voor vertaal- en tolkmateriaal.

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau beschikt over kantoren in de drie gewesten van ons land: Limburg, Brussel en Luik. Colingua onderscheidt zich van de concurrentie doordat het bedrijf uitsluitend geleid wordt door professionele vertalers die u zowel in het Frans als in het Nederlands te woord kunnen staan. Colingua werkt regelmatig voor Vlaamse klanten zoals 11.11.11 en nationale instellingen zoals het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en het WTCB.

Solvay Institutes

De International Solvay Institutes willen het onderzoek in de domeinen fysica en chemie ontwikkelen om de natuurfenomenen beter te begrijpen. Elk jaar reiken de International Solvay Institutes prijzen aan doctoraatsstudenten uit en ontvangen ze belangrijke figuren uit de wetenschappelijke wereld, zoals een aantal kandidaten voor de Nobelprijs, tijdens een grote openbare conferentie in Flagey.

Alle recente projecten bekijken
Simultaantolken in Brussel – Flagey