fbpx

Simultaantolken in Brussel

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft het Europees Migratienetwerk het vertrouwen geschonken aan onze tolken (Frans, Engels en Nederlands) voor het  simultaantolken van zijn jaarlijkse conferentie.

Dit jaar viert het EMN zijn tiende verjaardag in het Residence Palace. Dit gebouw, mét tolkencabines, bevindt zich op wandelafstand van alle Europese instellingen in Brussel. Ons tolkbureau uit Brussel is gespecialiseerd in het tolken voor Europese bedrijven en organisaties. We zijn dan ook trots dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan dit grote Europese evenement.

Het EMN is een Europees netwerk dat door de Europese instellingen ondersteund wordt. Het wil betrouwbare, objectieve en relevante informatie verschaffen over immigratie en asiel om het beleid uit te voeren en beslissingen te laten nemen.

Over Colingua

Bent u op zoek naar een Nederlandstalige vertaler? Of is uw bedrijf actief op de Europese markt? Dan kunt u bij Colingua terecht voor al uw vertalingen, tolkwerk en lokalisatieopdrachten.
Onze Nederlandstalige vertaler leidt alle vertaalprojecten in goede banen en vertaalt zelf van het Engels en het Frans naar het Nederlands. Daarnaast werkt hij met vertrouwde en ervaren vertalers die vanuit het Nederlands naar de Europese talen vertalen.
Ons vertaal- en tolkbureau heeft ook een kantoor in Brussel zodat we vertrouwd zijn met de Europese context.
Voor uw vertalingen van het Nederlands naar alle Europese talen en vice versa krijgt u bij Colingua Vertalingen steeds de kwaliteit die u verdient.

Alle recente projecten bekijken
Simultaantolken in Brussel