fbpx

Tolkbureau in Brussel

De organisatoren van de internationale wedstrijd MoneyGram Awards kiezen ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel voor de simultane vertaling van hun huldigingsceremonie in het Claridge.

Overzicht van de tolkdiensten:

Over de MoneyGram Awards

De MoneyGram Awards werden in 2009 in Italië opgericht en groeiden uit tot een Europees project in 2019; Deze ‘Awards’ willen buitenlandse ondernemers in de bloemetjes zetten voor hun verwezenlijkingen en verdiensten. De prijzen worden verdeeld in verschillende categorieën waaronder sociale verantwoordelijkheid, economische groei en innovatie.

Over Colingua

Ons vertaal-en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen wordt uitsluitend beheerd door ervaren conferentietolken en vertalers. Onze tolken bieden simultaan tolkwerken in cabines in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, … Bij Colingua kunt u eveneens al het benodigde tolkmateriaal huren. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Tolkbureau in Brussel