fbpx

Tolken – ACA Europe

Simultaantolken Engels <> Frans in cabines bij de Raad van State in Brussel. ACA-Europe doet een beroep op Colingua voor het tolkwerk tijdens de vergadering van de raad van bestuur die begin september bij de Raad van State in Brussel gehouden werd.

Onze conferentietolken gebruikten de vaste cabines van de vergaderzalen van de Raad van State voor het geleverde tolkwerk. Met deze opdracht levert Colingua nogmaals het bewijs van de kwaliteit van zijn simultane vertaaldiensten voor de Europese organisaties en zijn competenties in de juridische sector.

 

 

Over ACA-Europe

ACA-Europe is een Europese vereniging die bestaat uit het Hof van Justitie van de Europese Unie en de Raden van State en hoogste bestuursrechtelijke rechtscolleges van de lidstaten van de Europese Unie.

Over Colingua

Colingua biedt kwaliteitsvolle tolkdiensten tijdens vergaderingen (met cabines en koptelefoons) maar ook online via een RSI-platform (remote simultaneous interpreting, simultaantolken op afstand) in de meeste talen van de Europese Unie. Ons vertaal- en tolkbureau beschikt daarnaast over twee studio’s in Brussel waar tolken veilig kunnen werken en geholpen kunnen worden bij technische problemen. U kunt een beroep doen op onze vertalers voor de simultane vertaling in de talen die u nodig hebt: Nederlands, Frans, Engels, Duits, …

Alle recente projecten bekijken
Tolken – ACA Europe