fbpx

Tolken in Brussel

Ons tolkbureau uit Brussel is gespecialiseerd in Europese projecten. Deze week werkten we bijvoorbeeld voor Med Culture, een programma gefinancierd door de Europese Commissie.

Overzicht van de tolkopdracht

Twee conferentietolken Engels <> Frans verzorgden het simultaan tolkwerk tijdens het slotevenement georganiseerd in Bozar (Brussel). Onze partner Microson leverde technische ondersteuning voor het plaatsen van de tolkencabines en het gebruiksklaar maken van de koptelefoons.

Over MED Culture

Med Culture is een regionaal programma van vijf jaar (2014-2018), gefinancierd door de Europese Unie, om de culturele ontwikkeling van de zuiderse, mediterrane landen te stimuleren en verbeteren.

Over Colingua

Colingua is een conferentietolkenbureau (kantoren in Brussel, Luik en Limburg) gespecialiseerd in simultaantolken voor Europese projecten en programmas. Onze vertalers en tolken werken regelmatig voor Europese instellingen in Brussel en kennen het wereldje als hun broekzak. Onze Nederlandstalige medewerker helpt u graag verder in uw moedertaal om al uw vragen te beantwoorden. Naast tolken is Colingua ook gespecialiseerd in geschreven vertalingen in de meest gebruikelijke Europese talen.

Alle recente projecten bekijken
Tolken in Brussel