fbpx

Tolken voor juridische conferenties

Vandaag waren de conferentietolken Engels – Frans van ons vertaalbureau uit Brussel aan de slag tijdens een juridische conferentie voor het IGO.

Het IGO (Instituut voor Gerechtelijke Opleiding) en het JCI (Justice Coopération Internationale uit Parijs) organiseerden de slotconferentie van het Europese opleidingsproject voor makelaars en juridisch personeel in Brussel. Onze conferentietolken werden erbij gehaald voor het simultane tolkwerk in het Frans en het Engels in de tolkencabines van het IGO.

Over het IGO

Het IGO is het onafhankelijk federaal orgaan dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen en uitvoeren van het integraal ontwikkelings- en opleidingsbeleid voor de magistraten en de personeelsleden van de rechterlijke orde teneinde bij te dragen tot een kwaliteitsjustitie.

Over Colingua

Ons vertaal-en tolkbureau is actief in heel België met kantoren in Brussel, Wallonië (provincie Luik) en Vlaanderen (provincie Limburg). Onze tolken werken regelmatig voor Europese en juridische instellingen (Instituut voor Gerechtelijke Opleiding, Europees Netwerk van Gerechtelijke Opleiding, …). Colingua is eveneens gespecialiseerd in geschreven vertalingen.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor juridische conferenties