fbpx

Tolken voor het museum BPS22 in Charleroi

Het museum BPS22 uit Charleroi schakelde de hulp van ons tolkbureau in om de Russische artiest Erik Bulatov te begeleiden tijdens zijn bezoek aan de tentoonstelling Black Horizon.

Erik Bulatov is een Russische artiest die de inspiratie voor zijn schilderkunst haalt uit propaganda over de Sovjet-Unie. De kunstenaar was aanwezig in Charleroi voor de officiële opening van de tentoonstelling Black Horizon in het kunstmuseum van de provincie Henegouwen (BPS22). Onze onderneming verzorgde het tolkwerk Russisch-Frans tijdens de persconferentie en de officiële opening van de tentoonstelling.

Over Colingua

De tolken van Colingua begeleiden regelmatig artiesten tijdens evenementen in België of worden ingeschakeld om simultaan te tolken tijdens persconferenties (World Press Photo 2018). Ons bedrijf kan ook zorgen voor al het noodzakelijke tolkmateriaal tijdens uw evenement: tolkencabines, de geluidsinstallaties en mobiele kits voor tweetalige rondleidingen (tolkenkoffer – bidule in het jargon).

Onze vertalers (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, …) van onze afdeling Vertalingenzijn gespecialiseerd in de kunst– en cultuursector en werken voor verschillende musea (MAD Brussels) en toeristische diensten (Toerisme Luik). De dienst wordt geleid door een Nederlandstalige vertaler die u graag in uw moedertaal verder helpt.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor het museum BPS22 in Charleroi