fbpx

Tolken voor de Verenigde Naties in Brussel

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen biedt kwaliteitsvolle tolkdiensten aan Europese instellingen. De ervaring en beroepsernst van onze vertalers zijn al vele jaren lang een garantie voor kwaliteit.

Ons vertaal-en tolkbureau uit Brussel en Vlaanderen is regelmatig actief op evenementen die georganiseerd worden door Europese instellingen of instellingen van de Verenigde Naties, zoals de UNECE, de Europese economische commissie van de Verenigde Naties.

Voor dit agentschap van de Verenigde Naties heeft Colinga simultaan tolkwerk in verschillende talen geleverd tijdens de vergadering van de partners die gespecialiseerd zijn in actieve veroudering. Voor die vergadering in Brussel heeft ons bedrijf al het nodige tolkmateriaal geïnstalleerd om de discussies in de verschillende talen vlot te laten verlopen.

Over Colingua

Colingua werkt met tolken die de Europese instellingen grondig kennen. Onze tolkenbureau uit Brussel biedt diensten in de meeste talen van de Europese Unie maar ook in het Russisch, Chinees, … Indien de vergaderzalen van onze klanten niet over de nodige uitrustingen beschikken, kunnen onze technici tolkencabines installeren en de geluidsinstallatie en videobenodigdheden voor hun rekening nemen.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor de Verenigde Naties in Brussel