fbpx

Tolken voor het Europees Migratienetwerk

Na een succesvolle samenwerking in 2017 en 2018 waren onze tolken (Engels, Frans, Nederlands en Italiaans) opnieuw terug te vinden in het Residence Palace in Brussel voor de conferentie van het Europees Migratienetwerk.

Overzicht van de aangeboden diensten:

Simultaantolken Engels, Frans, Nederlands en Italiaans in de tolkencabines van het Residence Palace in Brussel. Elke gesproken taal werd simultaan vertaald in de drie andere talen.

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel is gespecialiseerd in het samenstellen van tolkteams voor professionele conferenties van Europese instellingen. Indien nodig kan ons bureau ook al het noodzakelijke tolkmateriaal aanbieden. Koptelefoons, tolkencabines, ledschermen en alle technische bijstand vormen voor Colingua geen probleem.

Ons vertaal- en tolkbureau beschikt over kantoren in de drie gewesten van ons land: Limburg, Brussel en Luik. Colingua onderscheidt zich van de concurrentie doordat het bedrijf uitsluitend geleid wordt door professionele vertalers die u zowel in het Frans als in het Nederlands te woord kunnen staan. Colingua werkt regelmatig voor Vlaamse klanten zoals 11.11.11 en nationale instellingen zoals het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en het WTCB.

Over het Europees Migratienetwerk

De conferentie over het asiel- en migratiebeleid 2019 in het Residence Palace in Brussel behandelde drie grote thema’s:

1. Het onthaal en de internationale bescherming

2. Legale migratie en integratie

3. Illegale migratie en terugkeer

Voor elk thema toonden de sprekers de cijfers en tendensen en lieten ze de verwezenlijkingen van de expertengroep van het Europees Migratienwetwerk zien.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor het Europees Migratienetwerk