fbpx

Tolken voor Scania in Brussel

Afgelopen vrijdag tekenden onze conferentietolken present voor de jaarlijkse kickoff meeting van Scania Benelux. Ze verzorgden de simultane vertaling Nederlands – Frans in het legendarische museum Autoworld.

Elk jaar organiseert Scania Benelux zijn kickoff event in een andere stad in de Benelux. De Scandinavische constructeur liet dit jaar zijn oog op Brussel vallen, meer bepaald op het legendarische museum Autoworld.

Overzicht van de aan Scania verleende diensten

Over Colingua

Colingua Vertalingen is een vertaal- en tolkbureau met kantoren in Brussel, Luik en Limburg. Conferentietolken (simultaan vertalen) voor bedrijven is onze specialiteit. Onze tolken zijn jaarlijks terug te vinden op meer dan 100 evenementen (congressen, conferenties, seminaries of bedrijfsbezoeken). Ze zijn actief in de meest frequente talen (FransEngelsNederlandsSpaansItaliaans, …) maar ook in het Russisch of Chinees. Colingua helpt u overigens graag verder met al het noodzakelijke tolkmateriaal (cabines, koptelefoons) en audiovisuele materiaal (micro’s, …) voor uw evenement.
Vertalingen van en naar de meest Europese talen vormen evenmin een probleem. Onze Nederlandstalige vertaler leidt alle vertaalprojecten in goede banen en vertaalt zelf van het Engels en het Frans naar het Nederlands.

 

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor Scania in Brussel