fbpx

Vertalen, met Colingua uiteraard!

De huidige COVID-19-pandemie heeft ervoor gezorgd dat onze tolkactiviteiten even op een laag pitje staan. Niet erg, want Colingua doet veel meer dan tolken alleen!

Wist u dat ons vertaal- en tolkbureau ook gespecialiseerd is in geschreven vertalingen? Al jaar en dag voert Colingua vertaalwerk uit in de belangrijkste Europese talen (Engels, Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, …). We richten ons hierbij niet alleen op vertalingen voor de cultuur- of sportsector. Colingua is al geruime tijd de vaste vertaalpartner voor het lifestylemagazine Sabato van De Tijd. Enkele andere referenties:

  • De tentoonstelling over Toetanchamon in Luik
  • Vertalingen voor de Dakar-rally, de Ronde van Frankrijk, Standard Luik, …
  • Stijlvolle vertalingen voor designlabel Serax
  • Vertalingen met een smaakje voor Chimay

Colingua werkt uitsluitend met moedertaalsprekers die jaren ervaring hebben in hun vak. U kunt dan ook rekenen op een onberispelijke kwaliteit en een vlotte service. Alleen het beste is goed genoeg. De Nederlandstalige medewerker van Colingua helpt u overigens ook graag verder met uw vragen in het Nederlands. Als professioneel vertaalbureau vertalen we uw teksten niet alleen maar passen we ze ook aan uw doelpubliek aan. Het is misschien wat vreemd als u in een tekst voor een Amerikaans publiek een euroteken ziet verschijnen …

Alle recente projecten bekijken
Vertalen, met Colingua uiteraard!