fbpx

Vertalers voor de kerstmarkt van Luik

De vertalers van Colingua houden wel van wat kerstsfeer en vertalen dan ook met plezier voor de kerstmarkt van Luik.

De vertalingen voor het programma van de kerstmarkt van Luik zijn voor onze vertalers uitgegroeid tot een vaste traditie. Sinds 2010 vertalen onze vertalers Engels, Nederlands (Vlaams) en Duits de officiële brochure van de eindejaarsfeesten in Luik om bezoekers optimaal van deze mooie periode te laten genieten.

Vijf weken lang ontvangt Luik, de stad de in 2018 uitgeroepen werd tot Europese kersthoofdstad, ongeveer twee miljoen bezoekers tijdens dit unieke evenement. Meer dan 200 chalets, een schaatsbaan, overheerlijke hapjes …

Dit jaar wordt kerst echt onvergetelijk!

Over Colingua

De vertalers van ons vertaalbureau in Luik en Brussel zijn gespecialiseerd in vertalingen voor grote evenementen en festivals. Colingua werkt uitsluitend met native vertalers die over heel wat ervaring beschikken. Ons vertaal-en toklbureau is uitgegroeid tot een referentie in de sector met onder meer vertalingen voor het BSF (Brussels Summer Festival), de toeristische dienst van Luik en internationale tentoonstellingen zoals de tentoonstelling over Toetanchamon in Luik.

Alle recente projecten bekijken
Vertalers voor de kerstmarkt van Luik