fbpx

Vertalers voor Serax

Onze Engelse, Duitse, Franse en Vlaamse vertalers houden wel van een beetje design. Serax, het stijlvolle interieurmerk, deed beroep op de kennis van onze vertalers voor zijn vertalingen naar het Frans, Engels en Duits.

Designliefhebbers kennen ongetwijfeld het merk Serax, een bedrijf met een internationale uitstraling gespecialiseerd in het ontwerpen van design decoratievoorwerpen. Onze vertalers kregen de opdracht om een collectie van Ann Demeulemeester te vertalen naar het Frans, Engels en Duits. Colingua ging hier maar al te graag op in om ook in Vlaanderen uit te groeien tot een vaste waarde op de vertaalmarkt. De Nederlandstalige projectleider en vertaler van ons vertaal- en tolkbureau helpt u graag verder in uw moedertaal en geeft u zijn advies over uw vertalingen in het Frans, Engels en Nederlands.

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau beschikt over kantoren in de drie gewesten van ons land: Limburg, Brussel en Luik. Colingua onderscheidt zich van de concurrentie doordat het bedrijf uitsluitend geleid wordt door professionele vertalers die u zowel in het Frans als in het Nederlands te woord kunnen staan. Colingua werkt regelmatig voor Vlaamse klanten zoals 11.11.11 en De Tijd of nationale instellingen zoals het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en het WTCB.

 

Copyright logo: Serax

Alle recente projecten bekijken
Vertalers voor Serax