fbpx

Colingua steunt de ziekenhuizen

Colingua werkt mee aan het project ‘BlijfThuis.be‘ (Vlaanderen) / ResteChezToi.be (Wallonië) / Solidarité-hôpitaux.be (Frankrijk en Spanje) om het ziekenhuispersoneel in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken.

Onze  Vlaamse en Spaanse vertalers hebben meegewerkt aan de vertaling van de website van de campagne en staan in voor het beheer van de Vlaamse pagina, in samenwerking met Globule Bleu en EASI.

BlijfThuis.be is een initiatief van de bedrijven GLOBULE BLEU en PROXIMEDIA die in drie landen drie verschillende platformen gelanceerd hebben om het gezondheidspersoneel te ondersteunen:  BlijfThuis.be in Vlaanderen, ResteChezToi.be in Franstalig België, Solidarité-Hôpitaux.fr in Frankrijk en SolidaridadHospitales.es in Spanje. De Vlaamse en Spaanse vertalers van Colingua dragen maar al te graag hun steentje bij voor de vertaling en het beheer van de platformen.

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau is vanuit Limburg, Luik en Brussel actief in heel België. Colingua beschikt over jarenlange ervaring in de belangrijkste talen van de Europese Unie zoals het Engels, Frans, Nederlands en Spaans. Colingua onderscheidt zich van de concurrentie doordat het bedrijf uitsluitend geleid wordt door professionele vertalers die u zowel in het Frans als in het Nederlands te woord kunnen staan. Colingua werkt regelmatig voor Vlaamse klanten zoals 11.11.11 en De Tijd of nationale instellingen zoals het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en het WTCB.

 

Alle recente projecten bekijken
Colingua steunt de ziekenhuizen