fbpx

Tolken voor Europese instellingen in Brussel

Vandaag waren onze conferentietolken Engels-Spaans aan de slag voor de European Association of Development Agencies (Eurada) in Brussel.

Ons tolkbureau uit Brussel wordt regelmatig ingezet voor het simultaantolken in cabines tijdens werkvergaderingen in het Spaans en het Engels. Net zoals vandaag, voor Eurada in Brussel.

Eurada organiseerde deze conferentie als een congres over de territoriale samenwerking met steden en regio’s buiten Europa. De deelnemers konden er luisteren naar het verhaal van de Spaanse regio Murcia,  een voorstelling van het departement DG Regio van de Europese Commissie en specialisten uit Argentinië, Chili en Peru.

Over Colingua

Colingua is een vertaal- en tolkbureau met kantoren in Brussel, Wallonië (Luik) en Vlaanderen (Limburg). We zijn gespecialiseerd in conferentietolken in het Engels, Nederlands en Frans. U kunt bij Colingua ook terecht voor geschreven vertalingen. Onze Nederlandstalige vertaler en projectleider hebt u graag verder met al uw vertalingen naar het Nederlands en andere Europese talen.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor Europese instellingen in Brussel