fbpx

Tolken voor het Europees netwerk voor justitiële opleiding

Het ENJO vertrouwt op ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel voor het simultane tolkwerk Frans-Engels tijdens zijn laatste opleiding.

Overzicht van de tolkdiensten:

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau uit Brussel is gespecialiseerd in simultaan tolkwerk voor Europese groepen en verenigingen. Colingua biedt regelmatig simultane tolkdiensten aan tijdens juridische congressen of opleidingen in de sector, met name voor het Instituut voor gerechtelijke opleiding, het Europees netwerk voor justitiële opleiding of het Franse notariaat.

Over het ENJO

Het Europees netwerk voor justitiële opleiding (ENJO) is de belangrijkste speler voor de ontwikkeling, opleiding en uitwisseling van competenties van de magistratuur uit de Europese Unie.

Over Colingua

Al sinds 2000 delen onze professionele vertalers en tolken vanuit Luik en Brussel hun passie met al onze klanten. We zijn meer dan louter een vertaal– en tolkbureau. Onze conferentietolken begeleiden u in de organisatie van uw meertalige evenement en zorgen voor een simultane vertaling, terwijl onze vertalers u met raad en daad bijstaan om uw website te lokaliseren en voor uw verschillende doelpublieken relevant te maken. Al onze vertalers zijn “moedertaalsprekers”. Vertalen doen ze van het Nederlands naar het Engels, Spaans, Duits, …. Vertalingen in het Nederlands en het Vlaams worden tot in de puntjes verzorgd door onze voltijdse, Nederlandstalige vertaler.

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor het Europees netwerk voor justitiële opleiding