fbpx

Vertalen voor de Kerstman in Luik

Sinds 2009 werken onze vertalers nauw samen met het Departement van Economische en Commerciële ontwikkeling in Luik om bezoekers warm te maken voor het kerstdorp in de stad.

Elk jaar krijgt ons vertaalbureau in Luik een leuk cadeau van de Kerstman: de vertaling in het Engels, Nederlands en Duits van de officiële brochure van de eindejaarsfeesten in Luik.

Over het concept van de Europese kersthoofdstad:

Website (in het Engels)

Over Colingua

Colingua is een vertaal– en tolkbureau uit Luik en Brussel. Onze vertalers en conferentietolken zijn al jaren lang een trouwe partner van de stad Luik. Met veel plezier dragen ze hun steentje bij aan de campagnes van de Vurige Stede door de vertalingen van toeristische en economische brochures. Het vertaalwerk voor het Kerstdorp is hier een mooi voorbeeld van. Maar Colingua doet nog veel meer. Zo zorgt ons tolkbureau voor conferentietolken die instaan voor een simultane vertaling tijdens internationale congressen. Colingua biedt ook full options (Engelse, Nederlandse, … tolken en tolkmateriaal zoals cabines, koptelefoons en audiovisuele installatie) voor meertalige evenementen.

Alle recente projecten bekijken
Vertalen voor de Kerstman in Luik