fbpx

Vertalers voor de Halve Marathon van Barcelona

Ons vertaalbureau werkt sinds begin december haast dagelijks samen met RPM MKTG, het bedrijf dat de Halve Marathon van Barcelona organiseert.

Een halve marathon voorbereiden is geen kinderspel. De organisatoren van de Mitja Marató van Barcelona beseffen dat de organisatie dan ook tip top in orde moet zijn. Het is dan ook niet voor niets dat ze samen met ons vertaalbureau gespecialiseerd in de sportsector (hardlopen) al maanden aan de slag zijn om de wedstrijd vlot te laten verlopen.

Onze Engelse vertalers vertalen de website van de Mitja en de officiële communicatie om deze schitterende wedstrijd door de straten van Barcelona een internationale uitstraling te geven. Dit jaar staan er maar liefst 19000 enthousiaste sporters aan de start.

Over Collingua

Colingua is als vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor de sportsector. Onze kantoren liggen in de drie gewesten van België: Brussel, Wallonië (Luik) en Vlaanderen (Limburg). Onze vertalers verzorgen de meertalige communicatie van verschillende internationale evenementen zoals de Halve Marathon van Parijs, de Marathon van Parijs, de Marathon van Barcelona, het Salon du Running in Parijs, … Colingua is ook een referentie voor vertalingen in andere sporttakken zoals voetbal (Standard Luik), wielrennen (Ronde van Frankrijk) of rally (Dakar). Onze Nederlandstalige medewerker helpt u graag verder in het Nederlands en vertaalt al uw teksten voor de Belgische en Nederlandse markt.

Alle recente projecten bekijken
Vertalers voor de Halve Marathon van Barcelona