fbpx

Vertalers voor de hotelsector – My Hotel

Het nieuwe stokpaardje van het toerisme in Malmedy, de Belgische Ardennen, doet beroep op de vertalers van Colingua voor de vertaling van zijn communicatie en website in het Engels, Nederlands en Duits.

Zin in een vakantie in onze geliefde Ardennen? Sinds enkele weken kunt u een overnachting boeken in het viersterrenhotel My Hotel in het prachtige Malmedy. Grijp uw kans om de Waalse Ardennen en de provincie Luik beter te leren kennen.

Ons vertaalbureau uit Limburg en Luik is gespecialiseerd in vertalingen voor de toeristische sector. Een mooi voorbeeld hiervan is het nieuwe My Hotel in Malmedy. Het hotel deed beroep op onze vertalers Nederlands, Engels en Duits om zijn website en communicatie te lokaliseren en vertalen. De maanden voor de officiële opening werd er hard gewerkt om alles op tijd rond te krijgen. Missie geslaagd!

Na verschillende vertaalopdrachten voor belangrijke spelers uit de toeristische sector in België bewijst Colingua nogmaals zijn status als gespecialiseerd vertaalbureau voor de toeristische sector.

 

Andere voorbeelden van toeristische vertalingen:

  • De kerstmarkt van Luik
  • De toeristische dienst van Luik
  • De toeristische dienst van Namen
  • De Citadel van Dinant
  • Het domein van Bérinzenne

Alle recente projecten bekijken
Vertalers voor de hotelsector – My Hotel