fbpx

Tolken met uw favoriete videoconferentietool

Uw organisatie heeft al een licentie bij een videoconferentieplatform? Dat platform is echter niet geschikt voor online simultaantolken op afstand?

De instelling die u financiert, laat u werken met een beveiligde videoconferentietool maar beschikt niet over een specifieke functie voor simultaan vertaalwerk?


Colingua biedt een hybride oplossing om een professioneel systeem voor simultaan tolkwerk op afstand te koppelen aan uw gebruikelijke platform. Het maakt niet uit of u werkt met Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex, GoToMeeting, … Onze hybride oplossing geeft u de mogelijkheid om naar onze professionele tolken te luisteren via een beveiligde tolkapplicatie.

Hoe werkt het?

U beheert en creëert uw sessie op uw gebruikelijke videoconferentietool. Tijdens de vergadering volgt u het videosignaal op deze tool die u overigens ook gebruikt om te spreken. Het enige wat u moet doen is onze oplossing installeren op een smartphone of tablet. Vervolgens hebt u toegang tot de simultane vertaling in de taal van uw keuze.

In een notendop:

  • Een online oplossing voor simultaantolken op afstand die u eenvoudig kunt koppelen met uw gebruikelijke videoconferentietool
  • Een applicatie die u eenvoudig op uw telefoon kunt downloaden om de tolken te beluisteren
  • Tolken beluisteren op uw smartphone of tablet, een systeem dat u kunt vergelijken met het gebruik van koptelefoons tijdens een vergadering op locatie
  • Een zeer stabiel systeem dat u overal kunt gebruiken
Virtuele vergaderingen of conferenties met Colingua
Tolken met Colingua