fbpx

Tolken voor Pimkie

Pimkie is al jaren een vaste klant van Colingua. Onze conferentietolken begeleiden het Franse modemerk in Europa en tijdens evenementen en vergaderingen met simultaantolken in cabines in de hoofdzetel van Pimkie in Rijsel.

De coronacrisis heeft ons dagelijkse leven grondig door elkaar geschud. Pimkie moest dan ook opnieuw nadenken over de manier waarop het zijn internationale medewerkers kon laten samenkomen. Tijdens de laatste vergadering van het Franse modemerk waren onze tolken terug te vinden in Berlijn, samen met een deel van het lokale personeel. De gezondheidsvoorschriften werden hierbij strikt opgevolgd. Aangezien een aantal medewerkers zich niet naar Berlijn konden verplaatsen, werd ons simultaan tolkwerk ook gestreamd zodat de vergadering ook vanop afstand gevolgd kon worden.

Virtuele vergaderingen met simultaan tolkwerk zijn aan een heuse opmars bezig. Hieronder vindt u enkele artikels om uw online vergadering of evenement zo goed mogelijk te organiseren. U vindt er informatie over de verschillende platformen en de technische mogelijkheden (tolken in de thuisomgeving of in een studio). Aarzel niet om contact met ons op te nemen omdat elk evenement verschillend is en een aangepaste oplossing vraagt.


Hoe organiseert u een videoconferentie met tolken?

  1. De verschillende videoconferentieplatformen
  2. Gebruikt u ZOOM?
  3. Wilt u met uw gebruikelijke videoconferentietool blijven werken?
  4. De moderator: cruciaal in uw online meeting
  5. Tolken: thuis of in een studio?
  6. Een meeting in real life én op afstand?
  7. Voorbeelden van virtuele vergaderingen met onze tolken
  8. Online tolken: veilig en betrouwbaar

Alle recente projecten bekijken
Tolken voor Pimkie