fbpx

Simultaantolken op afstand voor de ICA

220 deelnemers in meer dan 100 landen … Een huzarenstukje voor de online algemene vergadering van de ACI maar geslaagd dankzij het simultane tolkwerk op afstand in het Engels, Spaans en Frans op Zoom vanuit onze studio.

Vanwege de huidige gezondheidscrisis was de International Co-operative Alliance (ICA) genoodzaakt om zijn algemene vergadering online te organiseren. De ICA vroeg ons of we het simultane tolkwerk in meerdere talen konden organiseren, iets waar Colingua de nodige ervaring in heeft.

Overzicht van de diensten

Over Colingua

Colingua is een vertaal- en tolkbureau met kantoren in Brussel, Luik en Lanaken (Limburg).  Ons bedrijf is gespecialiseerd in simultaantolken op afstand (RSI). Colingua biedt tolkdiensten op verschillende platformen, waaronder Zoom en beschikt ook over twee studio’s met cabines en een ruimte waar klanten terecht kunnen om hun professionele evenement te organiseren.

Over de ICA

De International Co-operative Alliance (ICA) verzamelt, vertegenwoordigt en helpt de belangen van coöperaties in de hele wereld. De organisatie werd gesticht in 1895 en is een van de oudste niet-gouvernementele organisaties ter wereld. De ICA werkt samen met de regeringen op globaal en regionaal niveau om een wettelijk kader te creëren voor de opleiding en ontwikkeling van coöperaties.


Hoe organiseert u een videoconferentie met tolken?

  1. De verschillende videoconferentieplatformen
  2. Gebruikt u ZOOM?
  3. Wilt u met uw gebruikelijke videoconferentietool blijven werken?
  4. De moderator: cruciaal in uw online meeting
  5. Tolken: thuis of in een studio?
  6. Een meeting in real life én op afstand?
  7. Voorbeelden van virtuele vergaderingen met onze tolken
  8. Online tolken: veilig en betrouwbaar

Alle recente projecten bekijken
Simultaantolken op afstand voor de ICA