fbpx

Tolken op Zoom – Travel From Home

Deze zaterdag verzorgen we de simultaanvertaling van online rondleidingen in samenwerking met de Universiteit van Luik en TheWaysBeyond. Colingua bevestigt hiermee zijn status als vertaal- en tolkbureau dat gespecialiseerd is in vertalingen voor de toeristische sector.

Over Colingua

Colingua is als vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor de toeristische sector. Onze referenties spreken voor zich: My Hotel Malmedy, Travel From Home by The Ways Beyond, Toeristische dienst van Luik, … Vanwege zijn uitstekende kennis over deze sector is Colingua een betrouwbare partner om uw brochures van het Nederlands naar het Frans te vertalen. We kennen de toeristische sector in Vlaanderen en Wallonië door en door zodat we uw teksten perfect aan het doelpubliek kunnen aanpassen.

Over Travel From Home

TFH is een festival met virtuele rondleidingen doorheen de hele wereld. Een twintigtal enthousiaste gidsen leiden u langs steden zoals Buenos Aires, Helsinki, Lagos, Barcelona …

Dit gratis evenement stortte de ingezamelde giften integraal door naar de organisatie Aladin 33 om de dromen van ernstig zieke kinderen te verwezenlijken.


Hoe organiseert u een videoconferentie met tolken?

  1. De verschillende platformen
  2. Gebruikt u ZOOM?
  3. Wilt u met uw gebruikelijke videoconferentietool blijven werken?
  4. De moderator: cruciaal in uw online meeting
  5. Tolken: thuis of in een studio?
  6. Een meeting in real life én op afstand?
  7. Voorbeelden van virtuele vergaderingen met onze tolken
  8. Online tolken: veilig en betrouwbaar

 

 

Alle recente projecten bekijken
Tolken op Zoom – Travel From Home