fbpx

Zoom-webinar van IOM met onze tolken

Sinds begin 2021 zijn de tolken van Colingua verschillende malen ingezet tijdens Zoom-webinars die door de Internationale Organisatie voor Migratie werden georganiseerd.

De IOM organiseerde onlangs een mondiale conferentie rond het maximaliseren van de positieve relatie tussen migratie en ontwikkeling. Onze conferentietolken verzorgden het tolkwerk voor dit evenement. Daarnaast gaf ons team technisch advies aan de medewerkers van de IOM om de Zoom-webinar efficiënt te organiseren in het Engels, Frans en Spaans.

Over Colingua

Ons vertaal- en tolkbureau is gespecialiseerd in online tolkwerk. Sinds het begin van de coronacrisis heeft Colingua meer dan 300 webinars en vergaderingen via Zoom of andere platformen op de teller. Onze tolken begeleiden onze klanten en helpen hen bij de organisatie van hun evenementen. Via deze link vindt u een korte handleiding over het organiseren van meertalige videoconferenties, Interactio, enz.

De vertalers en tolken van Colingua werken regelmatig voor klanten in de migratiesector, met name voor het Europees migratienetwerk.

Over de IOM

De Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), opgericht in 1951, is uitgegroeid tot de belangrijkste internationale organisatie ter wereld op het gebied van migratie. IOM is aangesloten bij de Verenigde Naties. Uitgangspunt voor IOM is dat humane en ordelijke migratie zowel migranten als de gehele samenleving ten goede komt.


Hoe organiseert u een videoconferentie met tolken?

  1. De verschillende platformen
  2. Gebruikt u ZOOM?
  3. Wilt u met uw gebruikelijke videoconferentietool blijven werken?
  4. De moderator: cruciaal in uw online meeting
  5. Tolken: thuis of in een studio?
  6. Een meeting in real life én op afstand?
  7. Voorbeelden van virtuele vergaderingen met onze tolken
  8. Online tolken: veilig en betrouwbaar

 

 

Alle recente projecten bekijken
Zoom-webinar van IOM met onze tolken